Potpišite peticiju: zahtjev za konačno rješavanje sustavnih kršenja koncesionarskih ugovora i anarhije na našim plažama

354

Za početak – pitamo se kako je uopće moguće da mi, građani, vas izvještavamo o stanju na dubrovačkim plažama kad vi, kao nadležna ustanova, imate nadležne organe u kojima sjede službenici kojima je u opisu radnog mjesta nadzor i provođenje mjera potrebnih za uvođenje reda. Pitamo se to sa gorčinom s obzirom da smo mi-građani-ti koji financiraju sve te nadležne službe koje, očito, ne obavljaju posao za koji ih plaćamo.

Riječi su suvišne pored fotografija sa dubrovačkih plaža koje Vam prilažemo a koje zorno prikazuju da se ležaljkama ograničava pristup moru i da se iste postavljaju dužinom cijele plaže protivno koncesijskim odobrenjima. Prilažemo vam i članke iz medija iz kojih je evidentno da su građani Dubrovnika na dubrovačkim plažama ‘građani drugog reda’, osim ako iznajme ležaljku.

Apelirali smo i molili, što individualnim predstavkama što putem medija, u nebrojeno navrata. Situacija ne samo da se ne popravlja, već je iz ljeta u ljeto sve gora. Stoga sada zahtijevamo da se promptno i konačno riješi problem anarhije koncesionara na dubrovačkim plažama. Podsjećamo na izjave i obećanja koje ste prošlo ljeto uputili nama, građanima, a niste ispoštovali, kažu organizatori peticije,Zahtjev za konačno rješavanje sustavnih kršenja koncesionarskih ugovora i anarhije na našim plažama facebook grupa Mame iz Dubrovnika i okolice. Zahtjev upućuju županu dubrovačko-neretvanskom, Nikoli Dobroslaviću.

Peticiju možete potpisati ovdje: 

https://www.citizengo.org/hr/164168-zahtjev-za-konacno-rjesavanje-sustavnih-krsenja-koncesionarskih-ugovora-i-anarhije-na-nasim?tc=fb&tcid=49413204

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *