Poziv za prijedlog programa za Festu sv. Vlaha i Dan Grada

371

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković poziva sve gradske udruge, ustanove i organizacije koje rade u djelokrugu kulture, športa i drugih društvenih djelatnosti da dostave Gradu svoje prijedloge za obilježavanje Feste svetog Vlaha i Dana Grada Dubrovnika u 2019. godini, najkasnije do 7. siječnja 2019.

“Pozivaju se sve ustanove, udruge i organizacije koje rade u djelokrugu kulture, športa i drugih društvenih djelatnosti da dostave svoje pisane prijedloge programa i sugestija za obilježavanje Feste sv. Vlaha i Dana Grada Dubrovnika 3. veljače 2019. godine. Ovaj poziv ne podrazumijeva financijsku potporu predloženim programima.
 
Predloženi programi trebaju se odnositi na razdoblje od 28. siječnja 2019. do 10. veljače 2019. godine.
 
Rok za dostavu prijedloga je do ponedjeljka 7. siječnja 2019. godine. Prijedlozi koji pristignu nakon 7. siječnja 2019. godine neće biti razmatrani niti uvrštenu u službeni program Feste sv. Vlaha i Dana Grada Dubrovnika 2019. godine.
 
Prijedloge je potrebno dostaviti u Pisarnicu Grada Dubrovnika s naznakom za Upravni odjel za poslove gradonačelnika, Pred dvorom 1 ili na email: protokol@dubrovnik.hr .”
 

Komentari


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *