PRAVI LUKSUZ: Novotvoreni prostori trgovine i dodatnih ugostiteljskih sadržaja u ZL Dubrovnik (FOTO)

814

Predstavljanju novootvorenih prostora Trgovine Zračne luke Dubrovnik – DFS i novouređenih ugostiteljskih sadržaja u međunarodnom i domaćem odlasku danas su nazočili predstavnici Zračne luke Dubrovnik i predstavnik strateškog partnera za DFS njemačke tvrtke Gebr. Heinemann SE & Co.KG.

Direktor Zračne luke Dubrovnik Roko Tolić, naglasio je kako je ovo veliki dan za Zračnu luku te iskorišten posjet strateškog partnera Gebr. Heinemann iz Hamburga jer su željeli upriličiti javnosti i svim putnicima nove trgovačke prostore.

– Radi se o segmentu domaće prodaje, ali i nizu svjetskih brandova koji upravo sa suradnjom s partnerom nudimo putnicima. Jednako tako iz strateškog partnerstva sa koncesionarom otvorili smo nove prostore u Međunarodnom odlasku. Tu su novi bar, nova taraca sa ugostiteljskim sadržajima, novi dućan. U srcu rekordne sezone imamo itekako razloga za zadovoljstvo s obzirom da već sada možemo najaviti da se i kolovoz odvija sa dvocifrenim povećanjima, skoro pa 12 posto, preko 2 milijuna i 300 tisuća putnika. Radi se o jednoj jako dobroj godini za računicu – izjavio je Tolić.

Potvrdio je kako su ovim činom postigli punu opravdanost svoje velike investicije koju su ostvarili uz potporu europskih fondova.

– Ponudili smo novi komfor putnicima, zatim prostor koji je silno nedostajao i kojeg ćemo  za dva dana s novim zakupcem otvoriti. Radi se o takozvanom Diamond Centru na tisuću kvadrata koji se nalazi u javnoj zoni. Dostupan je svim posjetiteljma Zračne luke i prolaznicima. To je jedan segmenet čime ZL Dubrovnik postaje shopping centar, a ne samo prometno čvorište – istaknuo je direktor ZL Roko Tolić.

Carsten Menck, u ime tvrtke Gebr. Heinemann, kazao je kako smatra da je ovo budućnost, nova shopping sfera koja podiže kvalitetu aerodroma na višu razinu.

 
– Gotovo 30 godina imamo partnerstvo sa Zračnom lukom Dubrovnik i vrlo smo ponosni na njihov tim koji radi profesionalno i sigurno – zaključio je Menck.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *