Pred nama bogat stolnoteniski vikend

737
HEP SUPERLIGA
Seniorski A sastav Libertas Marinkolora u sklopu 5. kola HEP Superlige ovaj vikend odigrati će dva prvenstvena susreta.
U subotu u Puli  s početkom u 16 sati  odigrati će susret sa momčadi Pula, a u nedjelju u Zagrebu s početkom u 11 sati sa momčadi GSTK Zagreb.
1. HRVATSKA LIGA ZAPAD
U subotu seniorski B sastav Libertas Marinkolora u B dvorani u Gospinom polju odigrati će dva prvenstvena susreta 5. kola  1. Hrvatske lige zapad.
Prvo će seniorski B sastav Pitura u 11 sati odigrati susret sa STK Srdoči iz Rijeke, a u 17 sati sa STK Jadran iz Poreča.
U nedjelju u Sportskoj dvorani OŠ Gruda održati će se 13. Županijsko prvenstvo u stolnom tenisu za sve uzrasne kategorije (od najmlađih natjecatelja pa do veterana 60+).
Početak natjecanja je u 10 sati, a prvi na redu su susreti u mlađim uzrasnim kategorijama (od klinaca/klinceza pa sve do juniora/juniorki). Za kategorije od seniora pa do kategorije veterana 60+ natjecanje će započeti u 14 sati.
Na Grudi s početkom u 12:30 sati održati će se  redovna izborna i izvještajna godišnja Skupština Stolnoteniskog saveza Dubrovačko-neretvanske županije na kojom će biti izabran novi predsjednik /članovi Upravnog i Nadzornog odbora, tajnik te likvidator na novi četverogodišnji mandat.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *