Predstavljanje Dubrovnika na sajmu u New Yorku

354

U kongresnom centru Javits u New Yorku je od 28.-29. siječnja 2023. godine održan sajam New York Travel & Adventures Show, na kojem je svoju ponudu predstavila i Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije zajedno s Turističkom zajednicom Grada Dubrovnika. 

Na štandu Hrvatske turističke zajednice suizlagali su pored TZ Dubrovačko-neretvanske županije i TZ Grada Dubrovnika i TZ Grada Zagreba, TZ Grada Pule, TZ Splitsko-dalmatinske županije, TZ Šibensko-kninske županije, TZ Zadarske županije, TZ Kvarnera,  TZ Ličko-senjske županije, Super Tours, Adriatic Sea Cruise by Pointers, Barbara Yacht Charter, Katarina Line, Plitvička jezera, Obzor putovanja, Niche Touring LLC i Ambasador Travel.

Pored predstavljanja na štandu HTZ-a 26 gospodarstvenika iz Hrvatske je sudjelovalo na B2B radionici koja je održana 28. siječnja od 9 do 11 sati u Hrvatskom paviljonu. Na radionici je sudjelovalo preko 100 američkih agenata, a sudionike je pozdravio i direktor Glavnog ureda HTZ-a gospodin Kristjan Staničić.

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije održala je i posebne prezentacije u Hrvatskom paviljonu za VIP goste oba dana trajanja sajma.

Dubrovačko-neretvansku županiju je u 2022. godini posjetilo 160.049 amerikanaca, a ostvarili su 463.498 noćenja i nalaze se na šestom mjestu po broju noćenja u 2022. godini.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *