Predstavljanje projekta Hrvatska stvara u Dubrovniku

118
U ponedjeljak 19. ožujka 2018. s početkom u 16:00 na Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku održati će se predstavljanje projekta Hrvatska stvara. Projekt provodi tvrtka STEMI d.o.o. i Udruga Programerko kao predstavnik Code Cluba Hrvatska uz partnere Hrvatsku zajednicu tehničke kulture i Netokraciju. Projekt se provodi uz pokroviteljstvo Ministarstva znanosti i obrazovanja i uz podršku Veleposlanstva Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije i Sjeverne Irske.
U Dubrovačkoj-neretvanskoj županiji projekt se provodi u suradnji sa Zajednicama tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika, te s Informatičkim klubom Futura.

Cilj projekta je kod mladih potaknuti kreativni duh stvarajući lokacije u cijeloj Hrvatskoj gdje se mladi mogu sastajati, učiti i stvarati. Želi se povećati interes mladih za tehničku kulturu te općenito prirodoslovna i znanstvena područja.

Predviđeni program:
od 16:00 do 18 sati: pozdravni govori rektora Sveučilišta u Dubrovniku, predstavnika Dubrovačko-neretvanske županije, Grada Dubrovnika, prezentacija projekta Hrvatska stvara, obraćanje veleposlanika Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije i Sjeverne Irske; pokazna radionica s učenicima osnovnih škola Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije, te njihovim mentorima.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *