PREDSTAVLJEN PROGRAM Ove godine na Vojnoviću vas zabavljaju Mate Bulić, Jole, Vojko V, Adi Šoše i mnogi drugi!

1184

I ove godine će se u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala održati manifestacija ‘Advent na Vojnoviću’, čiji je organizator Studentski centar Dubrovnik. Tako je danas u Studentskom domu održana konferencija za medije na kojoj je predstavljen ovogodišnji program.

-Ova godina nam je malo posebna, malo ranije smo krenuli, međutim, mi na Sveučilištu u Dubrovniku i u Studentskom centru imamo posebne razloge zašto je to tako. Naime, ove godine Sveučilište u Dubrovniku slavi 20 godina postojanja, a Studentski centar u Dubrovniku slavi 60 godina. Željeli smo, na neki način, to obilježiti s dva prigodna koncerta kojima je cilj prije svega našim studentima pružiti odgovarajuću zabavu jer je činjenica da se godinama govorilo da Dubrovniku nedostaje zabave, pogotovo zimi za mlade, a samim tim i za studente. S druge strane, željeli smo poslati poruku našim sugrađanima da su dobrodošli u prostore Studentskog doma, Studentskog centra i Sveučilišta u Dubrovniku. Krećemo s koncertom grupe Silente koji će se održati 21. studenog povodom 20 godina Sveučilišta u Dubrovniku i to je poklon Sveučilišta našem gradu, a 24. studenog obilježavamo 60 godina od osnutka Studentskog centra te je to na jedan način i uvertira u bogat adventski program, a okupljene će zabavljati Dalmatino.”, kazao je uvodno ravnatelj Studentskog centra Dubrovnik, Marko Potrebica.

Potrebica je istaknuo kako je program kreiran kroz razgovor sa studentima i njihovim predstavnicima

-Program smo kreirali tako da ove godine tijekom Adventa bude za svakoga ponešto, uz neka iznenađenja koja ćemo napraviti. Gledali smo iskoristiti i činjenicu da u Studentskom domu trenutno imamo preko 100 stranih studenata, tako da ova iznenađenja nedjeljom koja ćemo radit će u sebi sadržavati DJ-a i prilagođenu glazbu i za naše studente koji dolaze iz Erasmus programa. Svaki utorak nastavljamo našu tradicionalnu priču sa studentskim utorkom. Imali smo naš skoro kućni bend, Bokal vode, koji će i ove godine biti s nama, to su naši studenti. U sami uvod priče željeli smo krenuti s Diktatorima da nam, na neki način, naprave pravu zabavu. Podsjetimo, oni su prošle godine pjevali s Giulianom i napravili odličnu atmosferu.” kazao je Potrebica.

U nastavku donosimo raspored koncerata ispred Studentskog doma:

21. 11. SILENTE – 20 godina Sveučilišta u Dubrovniku

24. 11. DALMATINO – 60 od osnutka Studentskog centra

28. 11. DIKTATORI 

01. 12. BOSUTSKI BEĆARI

08. 12. VOJKO V

10. 12. MATKO I BRANE

15. 12. MATE BULIĆ

22. 12. ZSA ZSA

27. 12. JOLE

29. 12. ADI ŠOŠE I MATKO I BRANE

 

Potrebica je ovom prilikom naglasio da je cijeli program u potpunosti financiran sredstvima Studentskog doma

– Vjerujem da će ovaj program u potpunosti zadovoljiti ukuse prije svega naših studenata, ali i naših susjeda, sugrađana i svih onih gostiju koji će doći u naš grad. Namjerno sam istaknuo da je ovo u potpunosti naša produkcija, naš proizvod bez ikakve pomoći Grada Dubrovnika i Turističke zajednice. Često dio naših sugrađana koji pokušava tražiti dlaku u jajetu, uvijek istakne da netko pomaže nama. Ne, ovo je naš proizvod i pokazalo se da je ovo što radimo dobro. Ovo što mi danas predstavljamo i radimo prethodne dvije godine se moglo organizirati u zimskom vremenu u bilo kojem drugom privatnom objektu, ili hotelu. Poslovna politika je bila suprotna. Naša poslovna politika je da želimo napraviti zabavu za naše studente, želimo integraciju s našim susjedima, želimo da se naši sugrađani zabavljaju i da imamo jedan narodni advent. U skladu s tim ćemo probati naše cijene, s obzirom na sva poskupljenja koja su nas snašla, prilagoditi da naši studenti i sugrađani mogu doći rasterećeni ovdje i provesti ugodno večer. Nadamo se da će program biti zanimljiv našim sugrađanima i da će dolaziti. – kazao je Potrebica.

 

– Naš program je petkom, dio smo DZF-a i glavnina događanja je na Stradunu subotom i mislim da je ovo jedna krasna priča. S programom na Stradunu i ovdje na Vojnoviću, grad Dubrovnik zasigurno tijekom adventskog vremena ima najviše besplatnih koncerata na otvorenom za svoje sugrađane. Ovim putem pozivam i sve privatne subjekte da se priključe i sami organiziraju dodatne programe jer samo tako Dubrovnik može postati adventska destinacija odnosno privući što više ljudi.-  zaključio je Potrebica.

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *