PREDSUDA ZBOG TROSTRUKOG UBOJSTVA: Filipu Zavadlavu sud danas izriče kaznu, državno odvjetništvo traži čak 50 godina zatvora!

504

U utorak u 13 sati na Županijskom sudu u Splitu bit će izrečena presuda Filipu Zavadlavu zbog trostrukog ubojstva usred bijela dana, koje je šokiralo hrvatsku javnost.

Državno odvjetništvo tražilo je da ga se osudi na 50 godina zatvora. Njegov odvjetnik Branko Šerić rekao je kako ne zna da je toliko visoka kazna ikad do sad izrečena neubrojivoj osobi.

“Ne mogu reći što očekujem. Pred sud sam postavio neke dileme o kojima direktno ovisi visina kazne. Sad, hoće li ih oni prihvatiti, ostaje vidjeti”, rekao je Šerić uoči presude te potvrdio kako će se na nju žaliti.

Na izricanju presude trebao bi se pojaviti i sam Zavadlav koji se pri iznošenju obrane trostruki ubojica pravio neubrojivim rekavši da želi Nobelovu nagradu za mir.

“Od početka tvrdim da je neubrojiv”, dodao je Šerić.

Podsjetimo, nekoliko sati nakon krvoprolića Zavadlav je uhićen u kafiću u blizini PU splitsko-dalmatinske. Prije uhićenja u obližnji kontejner odbacio je kalašnjikov s kojim je počinio ubojstva. Zavadlav je sutkinji na nedavno održanom ročištu rekao da je njemu u zatvoru dobro.

Na sud je posljednjih nekoliko puta doveden u pancirki, a Dnevnik.hr piše da u zatvor prima brojna pisma obožavateljica koje mu crtaju srca.

dnevno.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *