Prijave na online Scratch radionicu programiranja u sklopu Festivala znanosti 2021

636

Besplatna online Scratch radionicu programiranja će se održati u sklopu manifestacije Festival znanosti 2021 u srijedu 12. svibnja 2021. od 17 sati na Zoom platformi. Na radionici će se programirati igrica u programskom jeziku Scratch.

Za besplatnu prijavu na radionicu potrebno je ispuniti prijavnicu na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/B9JxwZibhn9JkVqBA

Radionicu održavaju Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s Informatičkim klubom Futura, a namijenjena je učenicima osnovnih škola.

Festival znanosti 2021 se održava od 10. do 15 svibnja u više gradova u Hrvatskoj. Planirani program koji se nalazi na službenoj stranici Festivala znanosti za Dubrovnik je nažalost izmijenjen iz već dobro poznatih razloga. Stoga se neke radionice neće moći održati po planiranom rasporedu, a u nekima ćete moći sudjelovati online.

Ovogodišnji dio Festivala znanosti u Dubrovniku organizira Prirodoslovni muzej Dubrovniku u suradnji sa Zajednicama tehničke kulture Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije, Gimnazijom Dubrovnik, Domom Marina Držića, Informatičkim klubom Futura, Aeroklubom Nimbus i Laboratorijem za inteligentne autonomne sustave (LARIAT) sa Sveučilišta u Dubrovniku.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *