Prikupljanje hrane za najpotrebitije i podjela diploma djeci koja su sudjelovala u projektu “Plivajmo zajedno!”

260

POMOZI POTREBITIMA! DONIRAJ HRANU!

U okviru projekta Humanitarni paket za Dalmaciju, Gradsko društvo Crvenog križa Dubrovnik provesti će, u petak 20. kolovoza 2021. godine od 8 do 12 sati, donacijsku kampanju čiji je cilj podizanje svijesti građana o važnosti doniranja hrane. Kampanja će se održati u trgovačkim centrima Pemo Centar, Konzum-Gruž i Tommy-Lapad gdje će se dijeliti promotivni letci te prikupljali nekvarljivi prehrambeni proizvodi za najpotrebitije.

Na području djelovanja Dubrovačkog Crvenog križa trenutno je više od 500 osoba u potrebi.

Projekt Humanitarni paket za Dalmaciju provodi se od svibnja 2021. godine, a cilj provedbe je ublažavanje siromaštva pružanjem pomoći najpotrebitijim osobama podjelom hrane i/ili osnovne materijalne pomoći. Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije sklopu Operativnog programa za hranu i osnovnu materijalnu pomoć za razdoblje 2014.-2020. iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije.

„PLIVAJMO ZAJEDNO!“

U petak, 20. kolovoza 2021. godine, u 10 sati na plaži Mandrač, Solitudo, podijelit će se 23 diplome polaznicima projekta Hrvatskog Crvenog križa „Sigurnost na vodi –   Plivajmo zajedno!“. Projekt se provodio od 2. kolovoza 2021. godine za djecu uzrasta od 4 do 7 godina. Djeca su kroz zabavu savladavala osnovne tehnike plivanja.

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *