PRIOPĆENJE PU DUBROVAČKO – NERETVANSKE

184

Po potrazi koju je raspisala Policijska uprava dubrovačko-neretvanska u ranim jutarnjim satima jučer, 27. studenoga na MCGP Macelj uhićen je  41-godišnjak. Radi se o državljaninu Bosne i Hercegovine koji se sumnjiči da je tijekom srpnja ove godine prodavao amfetamin 30-godišnjaku koji je potom drogu preprodavao većem broju korisnika s područja Dubrovnika, a koji je uhićen i procesuiran sredinom listopada ove godine.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 41-godišnjak drogu prodavao i osobno konzumentima tijekom održavanja organiziranih partyja.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, 41-godišnjak je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Jučer, oko 7,00 sati, na području Neretve,  policijski službenici Policijske postaje Ploče, u protuzakonitom ribolovu zatekli su  58-godišnjaka iz Opuzena. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je za ulov dvije ptice „Crne liske“  lovac koristio neregistriranu lovačku pušku ( za koju je provjerom utvrđeno da se potražuje na području Policijske postaje Knin), kao i nedozvoljena sredstva za lov tzv. vabilice ( radio, zvučnik, reflektor i akomulator). Navedeni predmeti su oduzeti dok je protiv predmetnog, nadležnom državnom odvjetništvu, podnesena  kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela protuzakoniti lov i ribolov.    

Komentari


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *