PROCURILE SNIMKE /SEX ORGIJE MAĐARSKIH POLITIČARA NA JAHTI BLIZU DUBROVNIKA

542

U medije su procurile pornografske fotografije i snimke mađarskog gradonačelnika Zsolta Borkaija. Gradonačelnik Gyõra iz Orbanove stranke Fidesz na eksplicitnim se snimkama i fotografijama seksa s navodnim prostitutkama na jahti. 

Prema pisanju mađarskih medija i blogova, jahta se navodno nalazi u Jadranskom moru.

Novinar Balazs Cseko na Twitteru tvrdi kako su slike objavljene devet dana prije izbora u Mađarskoj, a na njima se nalazi Borkai u društvu nekoliko prostitutki na brodu blizu Dubrovnika.

Kako piše Cseko, Borkai je bio predsjednik mađarskog Olimpijskog odbora od 2010. do 2017., ali je izgubio Orbanovo povjerenje prije dvije godine.

“Držimo se u dobru i u zlu”

Gradonačelnik se u ponedjeljak u izjavi za medije ispričao obitelji, ali je ustrajao da nije prekršio zakon te da nije koristio javna sredstva. Otkazao je event u kampanji i naveo kako su ‘laži objavljene o njemu potekle od opozicije koja na taj način nastoji odvratiti pozornost od vlastite nesposobnosti’, javlja Hungary Today.

Dan prije, u nedjelju, objavio je fotografiju s obitelji, napisavši: ‘Držimo se u dobru i u zlu’.

Ipak, naknadno je priznao da se on nalazi na slikama i snimkama, ali tvrdi kako su neki dijelovi bili manipulirani. Neće dati ostavku i nastavlja s utrkom za gradonačelnika, javlja Hungary Today.

Gradonačelnikova stranka Fidesz je prokomentirao seks skandal rekavši da je to njegova privatna stvar.

IZVOR: 24sata.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *