Radionica ‘Google digitalna garaža’ uskoro u Dubrovniku!

501

‘Google Digitalna garaža’  održati će se  u prostorijama Županijske komore Dubrovnik, Pera Čingrije 6, 26. listopada u vremenu od 9 – 12 sati.

Želite li nadograditi svoje digitalne vještine potrebne za proširenje poslovanja, napredovanje u karijeri ili rast samopouzdanja u digitalnom okruženju? Stručnjaci sa svakodnevnom praksom će vam u sklopu Digitalne garaže pomoći da uspijete na mreži. Svi mogu imati koristi od toga, neovisno o svojim vještinama, ciljevima ili iskustvu.
 
Digitalna garaža Googleova je inicijativa koja se provodi u partnerskoj suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Otvorenim učilištem Algebra.  Cilj je inicijative omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja.
 
Radionicama želimo digitalnim vještinama osnažiti trenutačnu i buduću radnu snagu zemlje te pomoći malim i srednjim tvrtkama da ubrzaju svoj rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima.
 
U sklopu inicijative održavat će se besplatne interaktivne radionice diljem Hrvatske koje će voditi stručnjaci u edukaciji o digitalnim vještinama.
 
Želite li osnažiti svoje digitalne vještine i iskoristiti pun potencijal interneta, prijavite se putem on line prijave Prijavi se najkasnije do 24. listopada zbog ograničenog kapaciteta radionica.
 
Ako želite saznati više o ovom programu, posjetite stranicu Google Digitalna garaža.
 
Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite na e-mail ncovic@hgk.hr ili na broj telefona 312-090.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *