Raguž o Dustrici: Ovo je najviše što je netko napravio za mlade!

331

Danas je službeno otvoren cijeli projekt Dustrice, kartice koja omogućuje popuste mladima do 31 godine života. Od danas na našoj web stranici može se pristupiti učlanjenju u sami projekt i imati Dustricu. – rekao je na konferenciji za novinare predsjednik Dubrovačke stranke Željko Raguž, koji je obznanio i na kojim će se sve objektima kartica moći koristiti.

– Ovo je najviše što je netko napravio za studente i mlade. Bilo je onih koji su u teoriji znali što treba napraviti, a mi smo to primijenili na samu praksu. Ne radi se o krema objektima gdje ne zalaze studenti i mladi. To su objekti gdje mladi svakodnevno zalaze. Zahvaljujemo se svim vlasnicima objekata koji sudjeluju u projektu, tu nije bilo nagovaranja već su objeručke prihvatili sudjelovati u projektu. – rekao je Raguž.

– Ukupno je za sada 58 objekata, a taj broj će rasti. Informacije o projektu su na našoj web stranici. Nama je cilj da svaka mlada osoba ima Dustricu, cijena je samo deset kuna i to jednokratno, a možete dobiti poput od 10 do 50 posto. – objasnio je Raguž, objasnivši kako su u DUSTRA-i “neizmjerno sretni jer nikad nitko nije za mlade nije takvo što učinio”.

Član DUSTRA-e Nikša Đerek kazao je kako Dustricu mogu imati svi s boravištem u Dubrovniku, naglasivši da “imanjem Dustrice ne postaje član stranke”.

Član DUSTRA-e Rafael Barkidžija objasnio je kako su u stranci razgovarali i problemima studentskog života i kako su tu odmah istaknute cijene. Stoga, pojasnio je Barkidžija, “došla je ideja da se napravi kartica”.

dubrovnikpress.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *