REAKCIJA IZ SANITATA: Gabričević iznosi neistine radi jeftinih političkih bodova

750

Na priopćenje Nataše Gabričević, zamjenice Andra Vlahušića na platformi Dubrovnik – naš Grad, koje možete pročitati OVDJE, reagirali su iz tvrtke Sanitat Dubrovnik, a očitovanje Ivana Deranje, voditelja službe marketinga i oglašavanja ove tvrtke prenosimo u cijelosti.

– Na dubrovačkim portalima dana 16.03.2021. godine, objavljen je tekst u kojemu se prenosi priopćenje gospođe Nataše Gabričević, kandidatkinje za zamjenicu gradonačelnika ispred platforme Dubrovnik-naš Grad.

Sanitat Dubrovnik d.o.o. kao pravna osoba koja se spominje u navedenom priopćenju, dužna je očitovati se na netočnost iznesenih navoda, te se moli da se isti objave na Vašem portalu.

Dana, 15. ožujka 2021. godine, na službenu e-mail adresu Sanitat-a Dubrovnik d.o.o. zaprimljen je upit od strane HNS-a, kojim traže da se za potrebe izbornog oglašavanja dostavi cjenik za oglašavanje na svim publicitetima te slobodnim citylightovima na području Grada Dubrovnika u periodu od 03.-30. svibnja 2021. godine.

Na navedenu e-mail poruku odgovoreno je na način da je od ukupno traženih 30 lokacija (24 publiciteta i 6 citylightova) zainteresiranoj stranci ponuđeno 24 oglasne lokacije, te da je 6 citylightova,  već zakupljeno preko traženih datuma, točnije u periodu od 03.-30. svibnja 2021. godine. Jednako tako u odgovoru je navedeno da su cijene i lokacije  dostupne  na službenoj stranici Sanitat-a Dubrovnik d.o.o.

Dakle, u cijelosti je netočno, a i zlonamjerno, te očito usmjereno u ostvarivanju jeftinih političkih bodova kao i obmanjivanju javnosti iznošenje da „na oglasne površine u Gradu Dubrovniku imaju pravo samo Mato Franković i HDZ“.

Sanitat Dubrovnik d.o.o. ponovno i posebno ukazuje da pravo na oglašavanje na svim publicitetima i slobodnom citylightovima imaju sve političke stranke koje pošalju upit i to pod jednakim uvjetima. Također napominjemo, da se osim 6 naših citylightova na području grada Dubrovnika nalaze i 62 citylighta konkurentske nam tvrtke Europlakat.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *