ROKO TOLIĆ O NOVOM MANDATU: ‘Sve je u najboljem redu, nastavljamo raditi!’

174

Danas je u Zagrebu održana izvanredna sjednica Skupštine društva na kojoj je produljen mandat direktoru Zračne luke Dubrovnik Roku Toliću, na mjesec dana.

Tolić je u telefonskom razgovoru potvrdio kako je sjednica upravo održana. 

– Skupština je održana, vlasnici Zračne luke riješili su legalnost upravljanja, dakle produljen je mandat postojećoj upravi, to jest meni, na mjesec dana unutar kojih će se zasigurno okončati provedeni javni natječaj – kazao je Tolić. 

Objasnio je kako je natječaj završen, ali okončan tek kad Vlada donese odluke o rukovodećim ljudima, ne samo u ZL Dubrovnik već i u drugim društvima.

– Sve je u najboljem redu, nastavljamo raditi i okrećemo se svojim svakodnevnim dužnostima, odnosno nsmo ih nikad ni napustili – istaknuo je Tolić.

Na upit zašto Vlada nije na vrijeme objavila, to jest, potvrdila nove direktore, Tolić je rekao kako to ne može komentirati jer ne zna.

– U zemlji je puno većih problema, ono što nama izgleda važnije nije uvijek u njihovom fokusu. U svakom slučaju ne radi se o velikom kašnjenju – zaključio je Roko Tolić.

Podsjetimo, Roko Tolić je na poziciji direktora od 2009. godine i vrlo vjerojatno započinje i svoj treći mandat na čelu ZL Dubrovnik.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *