RUS ODUSTAO! Ništa od Ritz Carltona u Kuparima, traži se novo ime!

218

Ruski investitor Sergej Gljadelkin i njegova tvrtka Avenue grupa u Kuparima ipak neće izgraditi prestižni Hotel Ritz Carlton, kako se najavljivalo lani prilikom potpisivanja ugovora o dugogodišnjoj koncesiji s državom, doznaje Poslovni dnevnik.

Štoviše, zasad još nije ni poznato kako će izgledati novi turistički kompleks na mjestu bivšeg vojnog odmarališta, a koncept bi se trebao definirati u dogovoru s novim hotelskim operaterom koji samo što nije odabran, što pak trebaju amenovati država i općina.

Podsjetimo direktor tvrtke Avenue ulaganja Ivan Paladina izrazio je prije dvije godine zadovoljstvo time što je Vlada prihvatila njihovu ponudu za realizaciju turističkog kompleksa Kupari te kazao da bi prvi gosti, ako bude sve po planu, mogli stići u taj kompleks i prije natječajnog roka, već u sezoni 2020.Podsjetimo direktor tvrtke Avenue ulaganja Ivan Paladina izrazio je prije dvije godine zadovoljstvo time što je Vlada prihvatila njihovu ponudu za realizaciju turističkog kompleksa Kupari te kazao da bi prvi gosti, ako bude sve po planu, mogli stići u taj kompleks i prije natječajnog roka, već u sezoni 2020.

– Naš plan je u Kuparima u četiri godine uložiti nešto malo manje od 100 milijuna eura, izgraditi dva hotela s pet zvjezdica s oko 400 smještajnih jedinica i vilu, sve vrlo luksuzne razine. Iako su prema uvjetima natječaja rokovi za dovršetak gradnje i primanje prvih gostiju najdulje idućih sedam godina, ipak vjerujemo da ćemo to moći obaviti znatno ranije te da će Ritz-Carlton prve goste imati već u sezoni 2020 – naglasio je tada Paladino.

Izgleda kako je sve ostalo samo na pustim željama.

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *