Sanitat s adulticidnim tretmanima suzbija komarace na području Grada

179

Obavještavaju se građani Grada Dubrovnika da će tvrtka Sanitat Dubrovnik d.o.o.  nastaviti s adulticidnim tretmanima suzbijanja komaraca  na području Grada Dubrovnika. Adulticidno suzbijanje komaraca provodit će se sa zemlje, primjenom uređaja za hladno ULV zamagljivanje te s vozila u pokretu. 

  1. srpnja s početkom u 19 sati vršit će se zamagljivanje iz barke otočiča Blato u rijeci Ombli, a 05.srpnja od 1 sat u noći zamagljivanje će biti na području Nove Mokošice sa svim sporednim ulicama, Prijevor, Dračevo selo, obala uz rijeku Omblu (Donje Obuljeno, Rožat i Komolac)

Molimo građane da se ne zadržavaju (bez prijeke potrebe) na otvorenome na područjima provedbe u vrijeme suzbijanja. Pčelare molimo da zaštite pčele za vrijeme trajanja zaprašivanja. 

Za suzbijanje će se koristiti insekticid propisno registriran i dopušten za tu namjenu, rješenjem Ministarstva zdravlja za primjenu u Republici Hrvatskoj.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika tijekom planiranog vremena provedbe, tretmani će se odgoditi, a o svakoj promjeni pravovremeno ćemo obavijestiti javnost.

Komentari


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *