Sljedeći tjedan otvorenje izložbe Dubrovačke udruge likovnih umjetnika pod nazivom ‘Plavo obojeno plavim’

171

Čast nam je pozvati Vas na otvorenje izložbe Dubrovačke udruge likovnih umjetnika, pod nazivom ”Plavo obojeno plavim“. Otvorenje izložbe je u srijedu, 11. listopada 2017., 19:00 sati, u atriju palače Sponza.

Dubrovačka udruga likovnih umjetnika (DULU) postoji više od trideset godina i danas broji 25 aktivnih članova. Udruga organizira izložbe članova i sudjeluje se na brojnim likovnim kolonijama. Odaziva se pozivima za humanitarne akcije i svake godine je aktivna u organizaciji kulturnih događanja u Gradu i Županiji. Članovi volonterskim radom sudjeluju u organizaciji likovnih kolonija na kojima osim članstva Udruge sudjeluju likovni umjetnici iz čitave Hrvatske i inozemstva.
 
Kvalitetan rad članova Udruge prepoznat je i na Hrvatskom saboru kulture. Od 2007. godine Udruga redovno sudjeluje na Susretima neprofesionalnih likovnih stvaratelja, koje organizira HRVATSKI SABOR KULTURE REPUBLIKE HRVATSKE, te je 2007. godine u Bjelovaru, 2010. godine u Karlovcu i 2017. u Koprivnici dobila nagradu kao najuspješnija udruga za likovno stvaralaštvo.
 
Kao i prethodnih godina udruga se svojim tematskim izložbama dubrovačkoj publici predstavlja u palači Sponza. Ovaj predivan prostor jedan je od rijetkih koji je preostao za izložbe likovnih radova i dodatna je inspiracija članovima udruge. Ove godine udruga predstavlja radove koji su povezani zadanom temom plavih tonova. Veliki formati i raznoliki motivi učiniti će, nadamo se, ugodnu večer svakome posjetitelju i dragom prijatelju koji dođe na otvaranje izložbe.
 
Veselimo se Vašem dolasku,
 
Dubrovačka udruga likovnih umjetnika

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *