Sljedeći tjedan otvorenje izložbe Dubrovačke udruge likovnih umjetnika pod nazivom ‘Plavo obojeno plavim’

5

Čast nam je pozvati Vas na otvorenje izložbe Dubrovačke udruge likovnih umjetnika, pod nazivom ”Plavo obojeno plavim“. Otvorenje izložbe je u srijedu, 11. listopada 2017., 19:00 sati, u atriju palače Sponza.

Dubrovačka udruga likovnih umjetnika (DULU) postoji više od trideset godina i danas broji 25 aktivnih članova. Udruga organizira izložbe članova i sudjeluje se na brojnim likovnim kolonijama. Odaziva se pozivima za humanitarne akcije i svake godine je aktivna u organizaciji kulturnih događanja u Gradu i Županiji. Članovi volonterskim radom sudjeluju u organizaciji likovnih kolonija na kojima osim članstva Udruge sudjeluju likovni umjetnici iz čitave Hrvatske i inozemstva.
 
Kvalitetan rad članova Udruge prepoznat je i na Hrvatskom saboru kulture. Od 2007. godine Udruga redovno sudjeluje na Susretima neprofesionalnih likovnih stvaratelja, koje organizira HRVATSKI SABOR KULTURE REPUBLIKE HRVATSKE, te je 2007. godine u Bjelovaru, 2010. godine u Karlovcu i 2017. u Koprivnici dobila nagradu kao najuspješnija udruga za likovno stvaralaštvo.
 
Kao i prethodnih godina udruga se svojim tematskim izložbama dubrovačkoj publici predstavlja u palači Sponza. Ovaj predivan prostor jedan je od rijetkih koji je preostao za izložbe likovnih radova i dodatna je inspiracija članovima udruge. Ove godine udruga predstavlja radove koji su povezani zadanom temom plavih tonova. Veliki formati i raznoliki motivi učiniti će, nadamo se, ugodnu večer svakome posjetitelju i dragom prijatelju koji dođe na otvaranje izložbe.
 
Veselimo se Vašem dolasku,
 
Dubrovačka udruga likovnih umjetnika

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *