Squareova mladost protiv internacionalnog Nacionala, aktualnog prvaka Hrvatske!

89

Matheus Kogikoski de Abreu (Brazil), Francisco Pereira Junior (Brazil), Gustavo Cardozo Soares – (Brazil),  Juan Jose Puertas Bouzon (Španjolska),  Andre Gaspar Da Silva Gomes – (Portugal) – svi navedeni su novi (internacionalni) igrači FC Nacional Zagreb koji će u dvorani Gospino polje istrčati nasuprot Squareove mladosti koja sanja povijesnu domaću, prvenstvenu, pobjedu protiv aktualnog prvaka Hrvatske i sudionika Elitne runde UEFA Futsal Cupa!

Sedmerostruki prvak Hrvatske nije dobro krenuo u prvenstvo. Istina, promijenio je aktualni prvak većinu igračkog kadra, međutim remi i tri poraza ‘zvono’ su za uzbunu u redovima domaćeg prvaka iako je u svlačionici niz kvalitetnih internacionalaca i domaćih, mladih, igrača. Na klupu se vratio trener Robert Grdović koji pak smatra da će sutrašnja utakmica otići  u korist njegove momčadi.

– Uvijek je teško igrati u Dubrovniku, međutim ovo nam je prilika da zaustavimo negativni niz (dva uzastopna poraza) te s četiri boda na kontu dočekamo Albonu Potpićan. Naše igre, ali i igre Squarea dakako zaslužuju više bodova, međutim tablica zorno pokazuje trenutno stanje. Mi još uvijek čekamo na prvu pobjedu ove sezone, a prilika nam je već protiv Squarea da taj cilj i ispunimo, jasno će Robert Grdović, povratnik na klupu Nacionala.

– Gledatelji će uživati u jednoj otvorenoj utakmici u kojoj će, vjerujem, biti mnoštvo pogodaka i odličnih akcija, prilika ali i pogodaka, zaključio je strateg zagrebačkog sastava.

S dubrovačke strane, kako i doliči ‘crveno-plavom’ dresu, nitko u Gospinom polju ne može preuzeti ulogu favorita pa tako ni zagrebački Nacional koji ponosno nosi titulu aktualnog prvaka Hrvatske. Trener Antun Bačić (napokon) može računati na sve igrače, a sukladno tome jasan je u svojoj izjavu oči početka velike utakmice u kojoj Square, ali i Nacional, traže prekid negativnog niza.

– Igramo protiv  prvaka Hrvatske i znam da nas čeka jako teška utakmica. Iako bodovno stanje pokazuje drugačije, mislim da i mi i oni vrijedimo puno više. Teško se na njima vaditi, ali ja sam uvjeren u pobjedu i početak pozitivnog niza, kratko i jasno rekao je Antun Bačić, trener Squarea.

Utakmica se igra večeras od 19 sati u dvorani Gospino polje, a ovim putem pozivaju se svi navijače i simpatizere Squarea da dođu u dvoranu na vrijeme i izbjegnu gužvu na ulazu s obzirom da se radi o derbi utakmici u kojoj dubrovačka mladost traži prekid negativnog niza protiv aktualnog prvaka Hrvatske!

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *