SRĐEVCI ODGOVORILI: Memedovo priopćenje je ‘Frapantno’

360

Javno priopćenje koje je gospodin Memed uputio na adresu liste Srđ je Grad prozivajući nas da smo nedjelovanjem podržali vezano uz Marinu Frapa doista je „Frapantno“.

Ako se želite boriti za javni interes, uvijek ste stranka u postupku, ne samo kad vam to odgovara pozicije ili stranačke pripadnosti radi

Mi imamo povratnicu Ustavnog suda za tužbu koju smo podnijeli, a nismo bili članovi vladajuće stranke, nismo bili dio koalicijske vlasti, ni lokalne ni nacionalne, nismo imali stranačkog direktora Luke Dubrovnik. Nismo uopće bili stranka u postupku, ali jesmo bili oni koji se bore za javni interes. Kao takvi, uvijek smo stranka u postupku.

Što su onda, u usporedbi s nama neumreženima i bezinteresnima, mogli i trebali uradit oni koji su to bili i jesu?

Ne držimo te propuste neodgovornima, držimo ih nedopustivima.

Stoga ćemo u ovih nekoliko priloga ukazati na ono što je lista Srđ je Grad doista napravila i bio na braniku javnog interesa vezano za marinu u Gružu.

SJG od početka ukazuje na nezakonitosti i pogodovanje Pašaliću, kako s nacionalne, tako i lokalne razine

http://www.srd-je-grad.hr/cime-je-gospodin-memed-ucijenjen-da-mora-raditi-protiv-tvrtke-na-cijem-je-celu/
http://www.srd-je-grad.hr/marina-gruz-pogodovanje-privatnom-interesu-ili-nesposobnost-pregovaranja-i-upravljanja/
http://www.srd-je-grad.hr/u-stalnoj-rubrici-klgb-srd-je-grad-lijepo-smo-vam-govorili-danas-predstavljamo-marinu-gruz/
http://www.srd-je-grad.hr/marina-gruz-gradani-dubrovnika-financiraju-privatan-projekt/

SJG je zajedno s građanima Lapadske obale prosvjedovao prilikom dodjele koncesije od strane Grada za smještaj strojeva i opreme za početak gradnje marine

SJG nije moglao pokrenuti upravni spor jer nismo stranka u postupku, ali je zato podigao Ustavnu tužbu kao jedini instrument zaštite javnog interesa koji nam je bio na raspolaganju.

I na kraju rado bismo, umjesto povratnice, s vama podijelili pozitivne povratne informacije vezane uz borbu za javni interes, ali za sada je povratnica sve sto imamo od Ustavnog suda, stoji u priopćenju kojeg potpisuje KLGB Srđ je Grad.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *