Stand up komedija Studija Smijeha u KMD-u

190
Nakon puno uspješnih gostovanja u Dubrovniku, najkvalitetniji brend stand up komedije u Hrvatskoj, Studio Smijeha, pokrenuo je suradnju sa Kazalištem Marina Držića u kojem će vas redovno nasmijavati stand up comedy i improv showovima hrvatskih komičara kao i njihovih gostiju iz cijele regije.
Prvi show koji vam predstavljaju je Best of stand up Marine Orsag (Hr) i Igora Drlje (BiH). Show je mix najboljih fora na općenite teme koje će vam ovo dvoje, svojom odličnom energijom, izvesti tako da ćete se napuniti smijehom i pozitivom za duže vrijeme.
Iako Marinu ne treba puno predstavljati, a i već neko vrijeme je naša sugrađanka, svejedno je bitno ponovo spomenuti neke detalje. Osim što je osnivačica stand up comedy scene u Hrvatskoj, prvog i jedinog Comedy Cluba i produkcije Studio Smijeha, večeri otvorenog mikrofona i još puno toga, Marina ima više od 3500 nastupa u nogama i jedna je od najboljih komičara/ki balkanske stand up comedy scene. Nastupala je u preko deset zemalja i na više od dvadeset festivala u cijeloj regiji i inozemstvu.
Dobitnica je raznih nagrada:
1. Adria Comedy Awards – Najbolji ženski stand up komičar 2013
2. LENT Festival – prva nagrada publike 2014
3. Pobjednica Jokenation natjecanja za kontinentalnu Europu i Rusiju u Montreaux, Švicarska 2015
4. Europski heroj humora 2018 u Amsterdamu
Nastupala je i bila gošća u raznim TV emisijama, poput Comedy Central Extra, Piramida i Tvoje lice zvuči poznato.
Ali ako se odmaknemo od ozbiljnog opisa, Marina je vječni Petar Pan i netko tko vas svojim humorom i nevjerojatnom količinom pozitivne energije odvede na urnebesni put.
Igor Drljo stiže iz Mostara, naravno sa testom da ne brinete, i jedan je od zvijezda Hayatovog Monty Daytona, u stand-up komediju je “uletio“ krajem 2013. godine. Nakon nekoliko open mic ukazivanja, raja ga je prihvatila, on je prihvatio raju i onda počeo s “pravim“ nastupima. Na početku je nastupao po mostarskim lokalima (na obje
strane!), ali nakon nekog vremena se, kako kaže, “uštelio” i počeo nastupati i izvan svog grada. Do danas je skupio priličan broj nastupa diljem cijele Bosne i Hercegovine, ali i izvan nje. Teme mu se baziraju na aktuelnostima, ali i na onim pričama u kojima vidi zanimljivu foru. Ukratko, mali čo’ek, velikih mogućnosti i još većeg smisla za humor.
Nastup će se održati 28.4. u 20h, a cijena ulaznice iznosi 60kn. Ulaznice možete osigurati online na linku https://bit.ly/3mVDkkq ili na blagajni KMD-a. Požurite po svoje jer su mjesta ograničena radi mjera.
Ekipa Studija Smijeha jako se veseli ovoj redovnoj suradnji, a naš veseli da ćemo imati prilike češće uživati u duhovitosti i humoru naših komičara, kao i komičara iz cijele regije.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *