STANOVNICI LAPADSKE OBALE MUKU MUČE S VODOM ZBOG MARINE FRAPE?

289

Stanovnici Lapadske obale od danas poslijepodne imaju velikih problema s vodom. Naime, ili nema vode ili je pritisak jako loš, što se može vidjeti iz priloženog videa kojeg nam je poslala čitateljica.

Prvo se mislilo da se ponovno radi o puknuću cijevi, međutim iz Vodovoda im je rečeno da probleme imaju iz razloga jer se jahte i tankeri pune u Marini Frapi.

Danas od 14h pritisak vode je jako slab. Misleći da je pukla cijev ( kako je kod nas čest problem na Lapadskoj obali ), kontaktiran je Vodovod i rečeno nam je da to nije problem u pucanju cijevi, već da se u Marini Frapa pune tankeri s vodom za jahte. Ovim putem, upućujem pitanje direktoru Vodovoda, te gradonačelniku Frankoviću sto misle poduzeti i kako će ovaj problem riješiti? Do kada će stanovnici Lapadske obale biti bez vode? Stanovnici se ne mogu tuširati, većina ima goste, djecu….što je s osobnom higijenom? Večeras roditelji tuširaju djecu vanka, poljevaju ih s gumom….mašina se ne može upaliti, jer nema pritisak, bojleri drobe čim se voda otvori na slavini….. Ako se problem do sutra ne riješi sigurno ćemo ici na drugačiji postupak.” napisali su stanovnici Lapadske obale našoj redakciji.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *