STON WALL MARATHON 2020

522

Predstavljamo vam jedinstvenu trkačku poslasticu – nezaboravne utrke stonskim zidinama koje će se održati u nedjelju 20. rujna 2020. Bilo da ste prekaljeni dugoprugaš koji traži novi izazov ili rekreativac koji pomiče svoje granice i trči za doživljajem, ovo su prave utrke za vas!

Možete birati vlastiti izazov: 4 km ili 15 km – u oba ćete se slučaja naći pred zidom – i to najduljim obrambenim zidom u Europi.

Međutim, za vas on neće predstavljati prepreku, nego veličanstvenu arenu za nezaboravnu utrku. Uspinjat ćete se njegovim strmim stubama od Malog Stona do nazubljenih kamenih kula i tvrđava, poskakivati u spustu prema zbijenim stonskim krovovima, s pogledom koji doslovno oduzima dah: na zrcalnu površinu najstarije europske solane, na plodna zelena polja i najplavije more na planetu.

Utrka na 4 km završava u Stonu, a oni odvažniji jurnut će dalje tankim nasipom između solane i mora prema jugu, prema samoj peti Pelješca, u divlje carstvo mediteranske šume i čagljeva. Njihov je cilj povratak u Ston.

Prihvatite izazov i istrčite ovu pikantnu utrku sa zrnom soli. Rezultat ćete možda zaboraviti, ali Ston ćete pamtiti zauvijek.

Za više informacija posjetite:  www.ston-wall-marathon.com

Prijaviti se možete na: www.stotinka.hr

                    

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *