“Subotnje zimsko jutro” u organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika

281

Turistička zajednica grada Dubrovnika s ciljem poticanja turističkih posjeta tijekom zimskih mjeseci, već petu godinu zaredom, za posjetitelje koji borave u Dubrovniku organizira „Subotnje zimsko jutro u gradu“.uristička zajednica grada Dubrovnika s ciljem poticanja turističkih posjeta tijekom zimskih mjeseci, već petu godinu zaredom, za posjetitelje koji borave u Dubrovniku organizira „Subotnje zimsko jutro u gradu“.
 
Tako će se svake subote, počevši od 3. studenog 2018. pa sve do 30. ožujka 2019. organizirati besplatni razgled stare gradske jezgre s vodičem na engleskom jeziku, s početkom u 10 sati ispred TIC-a Pile, Brsalje 5.  Za ovaj besplatni obilazak potrebno se prijaviti dan ranije (petak) do 18 sati u TIC Pile (tel: +38520312011; E-mail: ured.pile@tzdubrovnik.hr).

Ponuda je namijenjena individualnim posjetiteljima te se ne odnosi na grupne aranžmane.  Nakon razgleda grada sa stručnim vodičem, u 11.30 sati ispred crkve sv. Vlaha, Turistička zajednica grada Dubrovnika poklanja svim posjetiteljima također i nastup Folklornog ansambla Linđo koji se u slučaju lošeg vremena neće održati. Ovaj besplatni program obogatit će i doprinijeti raznovrsnoj ponudi zabavnih programa tijekom zimskih mjeseci.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *