Svečana dodjela priznanja povodom Dana dobrovoljnih davatelja krvi

273

U povodu Dana dobrovoljnih davatelja krvi – u četvrtak 25. listopada 2018. godine s  početkom  u 19:00 sati održat će se svečana dodjela priznanja višestrukim darivateljima krvi u hotelu „Valamar Lacroma“.

Ovo godine dodijeljeno je 81 priznanje za  5, 10, 20, 25, 30, 40, 50 i 75   puta darovanu krv, kao i jedno za završno darivanje i 6 obiteljskih zahvalnica (za obitelji u kojima najmanje 2 člana darivaju krv).

Posebno bismo istaknuli darivatelje koji su  ove godine dobili priznanje i brončani znak Hrvatskog Crvenog križa za 50 puta darovanu krv: Ante Vujičić, Božo Papac, Ivo Kalinić, Vlaho Lujo i Mario Klokoč. 
Darivatelji koji su dobili priznanje i srebreni znak Hrvatskog Crvenog križa za 75 puta darovanu krv su:   Edin Čerimagić i Zdravko Cvitanović. 

Naš darivatelj koji je ove godine imao završno darivanje (42.) je gospodin Željko Kulišić. Ove godine Hrvatski crveni križ dodijelio je i obiteljske zahvalnice i to obiteljima: Obradović, Slade, Obuljen, Baletić, Bupić, Matković i Rikalo.

Još jednom od srca čestitamo svim dobitnicima priznanja i želimo im još puno zdravlja i sreće, njihova plemenitost i dobrota utkane su u tisuće spašenih života.

GDCK Dubrovnik

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *