TJEDNA PONUDA POSLOVA: Evo koji se poslovi nude u našoj županiji

331

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika za prijavu njihovom mogućnosti brze prijave! Sretno!

 

Kaufland Hrvatska k.d. zapošljava radnike na Specijalističke pozicije u prodaji (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 30.09.2022. Prijaviti se možete klikom na link.

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju na pozicije Farmaceut (m/ž) i Farmaceutski tehničar (m/ž) u Dubrovniku. Rok za prijavu je 30.9.2022. Kako se prijaviti saznajte klikom na link.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava na poziciju Komisionar / Blagajnik (m/ž) u Dubrovniku. Natječaj je otvoren do 30.9.2022. Prijave se zaprimaju putem linka.

Eko Taxi d.o.o. u potrazi je za Vozačem (m/ž) na području Dubrovnika. Rok za prijavu je 01.10.2022. Traži se aktivan vozač koji posjeduje vozačku dozvolu B kategorije. Sve detalje o oglasu i načinu prijave provjerite klikom na link.

CANTABILE d.o.o. u Metkoviću traži Prodavača telekomunikacijskih usluga (m/ž). Prijave se zaprimaju do 14.10.2022. Kako se prijaviti provjerite klikom na link.

NKD MODA d.o.o. traži Prodavača (m/ž) u Dubrovniku. Rok za prijavu je 30.9.2022. Sve detalje o oglasu i načinu prijave provjerite klikom na link.

EUROLEX ZAŠTITA d.o.o. zapošljava Zaštitara (m/ž) na području Dubrovnika. Poslodavac zapošljava šest djelatnika na puno radno vrijeme. Prijave su otvorene do 30.9.2022., a više detalja dostupno je na linku.

VARTEKS varaždinska tekstilna industrija d.o.o. zapošljava Voditelja prodavaonice (m/ž) u Dubrovniku. Prijaviti se možete do 27.9.2022. Ostale informacije pronađite na linku.

Poliklinika za neurologiju, internu medicinu i oftamologiju Glavić zapošljava na poziciju Medicinska sestra / medicinski tehničar u Dubrovniku. Sve detalje natječaja možete provjeriti na linku, a prijave su otvorene do 15.10.2022.

PLODINE d.d. traže Voditelja pekare (m/ž) u Opuzenu. Prijaviti se možete do 30.9.2022. Kako se prijaviti saznajte klikom na link.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *