TJEDNA PONUDA POSLOVA: Evo tko sve zapošljava u našoj županiji

552

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Veta d.o.o. zapošljava računovođu (m/ž) u Metkoviću. Rok prijave je 31.3. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od pet godina. Provjerite detalje putem linka.

Beti zapošljava medicinsku sestru – zdravstvenu njegu u kući (m/ž). Mjesto rada je Metković, a prijave su otvorene do 30.4. Posao obuhvaća poslove medicinske sestre i zdravstvenu njegu u kući. Potrebno je radno iskustvo od godine dana. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Pruža se mogućnost smještaja. Provjerite detalje putem linka.

GlobTech Solutions d.o.o. zapošljava na pozicijama SketcUp crtač (m/ž), revit crtač (m/ž), ArchiCAD crtač (m/ž), 3D dizajner (m/ž). Posao se odvija od kuće, a prijaviti se možete najkasnije do 9.4. Poslodavac nudi mogućnosti stalnog radnog odnosa, honorarnog posla ili rada preko student servisa. Osigurana su stimulativna primanja i bonusi. Provjerite uvjete i prijavite se.

Pro Projekt d.o.o. zapošljava građevinske radnike (m/ž) u Dubrovniku. Potrebno je više osoba na poziciji. Prijaviti se možete najkasnije do 30.4. Potrebni su zidari, tesari, armirači i keramičari te monteri gipsa / suhe gradnje. Očekuje se srednja stručna sprema i radno iskustvo od tri godine. Više na linku.

Ljekarna Jasminka Mišković traži farmaceutskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Cavtat, a prijave su otvorene do 30.4. Potrebna je srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Provjerite detalje putem linka.

Rambex d.o.o. traži pomoćnog kuhara (m/ž) u Okuklju. Rok prijave je 17.4. Potrebna je minimalno završena osnovna škola i radno iskustvo od godine dana. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Provjerite više putem linka.

OSiGURANJE24 d.o.o. zapošljava distrubutera osiguranja (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 15.4. Potrebno je više osoba na poziciji. Od kandidata se očekuju radno iskustvo od minimalno dvije godine, minimalno srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi mogućnost stalnog radnog odnosa. Provjerite detalje ovdje.

Atts d.o.o. zapošljava djelatnika u poljoprivredi (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 16.4. Potrebna je srednja stručna sprema i vozačka dozvola C kategorije. Provjerite detalje putem linka.

Taipan – zaštita d.o.o. zapošljava sushi majstora (m/ž) u Orebiću. Prijaviti se možete najkasnije do 15.4. Potrebno je radno iskustvo minimalno dvije godine. Posao obuhvaća pripremu i izradu sushija prema osmišljenom sushi konceptu. Više na linku.

Stefani, obrt, zapošljava montere suhe gradnje (m/ž). Lokacija rada je Blato, a prijave su otvorene do 31.3. Potrebno je više osoba na poziciji. Od kandidata se očekuju minimalno završena osnovna škola te radno iskustvo od dvije godine. Osiguran je smještaj. Više na linku.

Sretno kandidatima! 

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *