Tragedija kod Daruvara: Dijete poginulo pod kotačima traktora

757

Prema informacijama kojima raspolae 24sata.hr u naselju kod Daruvara koje broji stotinjak stanovnika, curica je stradala pod kotačima traktora. Dijete je odmah prevezeno u 20 kilometara udaljenu Opću bolnicu u Pakracu, ali curici nije bilo spasa.

Cijelo naselje je u šoku, jer se radi o obitelji koja služi svima za primjer svojom marljivošću. Svakodnevno su radili od jutra do mraka kako bi iz dana u dan farmu od gotovo 70-tak muznih krava dizali za stepenicu više.

Susjedi s kojima su novinari 24sata razgovarali, jer je obitelj u šoku, jedva izgovaraju po koju riječ. Koliko je ova tragedija sve potresla vidi se i po tome što brojni prijatelji i rodbina sjede na dvorištu lica uronjena u dlanove.

Na obiteljskoj farmi koja se bavi proizvodnjom mlijeka gotovo svi su radili. Osim roditelja poginule curice, koja je bila, kako nam je jedna susjeda rekla, mali plavi, uvijek nasmijani anđeo, pomagala su i dva sina u dobi od 14 i 16 godina te očeva majka.

Jedan sin ide u završni razred osnovne škole, a drugi je krenuo u srednju. Nakon školskih obveza su se primali posla. O njihovoj marljivosti svjedoči i dvorište puno strojeva i poljoprivredne mehanizacije.

Točan uzrok ove nezapamćene tragedije na daruvarskom području bit će poznat nakon što PU Bjelovarsko-bilogorska objavi rezultate očevida.

IZVOR: 24sata.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *