Traže se kandidati viši od 160 cm i bez tetovaža: prosječna plaća 15.500 kuna!

289

Aviokompanija Emirates u ponedjeljak, 10. rujna u 8 sati ujutro u zagrebačkom hotelu Westin održava casting za kabinsko osoblje, stoji u priopćenju kompanije iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Na nove pozicije mogu se prijaviti žene i muškarci, a zainteresirani kandidati trebaju doći s ažuriranim životopisima na engleskom jeziku te novijom fotografijom.

Postoji nekoliko uvjeta koje kandidati moraju ispunjavati kako bi bili u konkurenciji za navedene pozicije. Neke od njih su da kandidat mora imati navršenu 21 godinu u trenutku priključivanja kompaniji, minimalnu visinu od 160 centimetara i minimalni doseg od 212 centimetara prilikom stajanja na prstima. Osim toga, kandidat ne smije imati vidljive tetovaže niti ih smije prekrivati zavojima i šminkom.

Kandidati se trebaju pripremiti na mogućnost da će na lokaciji morati provesti cijeli dan, a oni koji uđu u uži izbor bit će obaviješteni o terminu i lokaciji dodatnih selekcijskih procesa.

Članovi kabinskog osoblja zaposleni u aviokompaniji Emirates dobivaju cjelovit „paket“ koji uključuje različite pogodnosti poput neoporezivih prihoda, besplatnog zajedničkog smještaja u visokokvalitetnim smještajnim jedinicama u Dubaiju, besplatan prijevoz do i od radnog mjesta, zdravstveno i dentalno osiguranje te popuste na kupovinu i različite aktivnosti u slobodno vrijeme za vrijeme boravka u Dubaiju.

Kabinsko osoblje aviokompanije Emirates ima prosječnu plaću od 2.115 eura što iznosi oko 15.500 kuna.

Dnevno.hr

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *