Traže statiste za scene orgija, evo i koliki je honorar

2004
Oglas za posao agencije Serena Production&Casting, koja se bavi pronalaskom statista za serije i filmove, privukao je pozornost mnogih i izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama.
“Kako se u rimsko doba živjelo vrlo razuzdano, tako to želimo i prikazati u igrano dokumentarnom serijalu i filmu o caru Dioklecijanu.
U jednom zagrebačkom studiju (sudjelovanje oba dana), tražimo veći broj žena i muškaraca koji su spremni biti goli i simulirati seksualni odnos s jednim ili više partnera (obučeni jedino u ten tange ili sleep gaćice).
Sudjelovanje u projektu je pristojno honorirano (za ovako nepristojnu scenu ), no o tome više nakon vaše prijave na e-mail.
Molimo  na mail prijave@serenapro.hr
Prijava treba sadržavati:
– Naslov: ORGIJE
– Ime i prezime
– Godina rođenja
– Grad, mjesto, država gdje trenutno živite
– Kontakt broj
– Fotografije lica i cijelog stasa u bikiniju ili kupaćim gaćicama kako bi vidjeli imate li tetovaže (ukoliko ih treba pokrivati da se može procijeniti vrijeme za pripremu snimanja, odnosno prekrivanje istih)
Unaprijed zahvaljujemo na vašim prijavama.
NAPOMENA: Prijavom na mail vaši podaci ostat će sačuvani (vaše fotografije i kontakt podaci) te će se proslijediti klijentu (produkciji i samom klijentu), a s ciljem da Vas se angažira na ovom projektu, te potencijalno i na ostalim projektima. Ako želite da se Vaši osobni podaci koje podijelite s nama trajno izbrišu, molim da nas pismeno obavijestite.”
Kako doznaje Index honorar za snimanje ovih scena je 600 eura.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *