TRAŽI SE ČOVJEK VELIKOG SRCA! Pomogao nam je, a sve se dogodilo u sekundi….

5943

-Svako jutro moj suprug vodi djecu u školu i u vrtić. Ostala sam doma s jednim blizancem, koji je nešto bolestan. Preko puta butige od Studenca, na Sedam smrtnih grijeha, jučer ujutro, oko 7. 50, suprug je uzeo djecu za ruku i htio ih odvesti kupit im marendu. U sekundi se dogodilo…Ono što nije nikada prije, naša je kćer istrčala sama na cestu i udario ju je automobil, priča nam naša sugrađanka Alvina (čije je prezime poznato redakciji).

Žena je, kako priča Alvina, odmah izletila iz automobila, vidno ustrešena i otada je s njima u kontaktu. Pozvala je i policiju.

U međuvremenu, čovjek koji je bio u koloni, izašao je iz svog vozila, pokupio tatu Ivana i djecu. Malenog je odveo u vrtić, a tatu i djevojčicu u OB Dubrovnik.

Djevojčica je dobro, ima slomljen skočni zglob, noga je u longeti i malo je udarila glavom, ali kako kaže mama, svo zlo s tim. Sve je ipak, dobro završilo, kako je moglo biti.

-Moj je suprug bio u šoku, pa čovjeka koji ih je vozio nije pitao ni ime. Radi se o osobi koja ima po njegovoj procjeni od 35-40 godina, ima plave oči, plavu ričanu kosu. Vozi zelenu ili sivu corsu. Na sebi je imao sive rebe i crnu majicu. Kazao je u razgovoru, kako razumije sve, jer i sam ima dvoje djece. Htjeli bismo mu se zahvaliti na ljudskosti i pomoći. I zato ga tražimo. Da kažemo jedno veliko hvala.

Molimo ukoliko netko pozna ovog gospara dobrog srca, da nam se javi u inbox portala ili na mail adrese redakcija@dubrovnikinsider.hr, urednicainsider@gmail.com, kako bi ga spojili s ovom obitelji.

 

 

 

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *