Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik organizira dvodnevnu radionicu u sklopu projekta “Uspostava regionalnog centra kompetentnosti u turizmu i ugostiteljstvu Dubrovnik”

690

U sklopu projekta “Uspostava regionalnog centra kompetentnosti u turizmu i ugostiteljstvu Dubrovnik” 07. i 08. lipnja održati će se dvodnevna radionica u svrhu izrade dokumenta standard kvalifikacije.

Radionica je koncipirana kao kombinacija edukacije i praktičnog rada tima RCK Dubrovnik na konkretnom primjeru u sklopu kojeg se izrađuje dokument SK za zanimanje Kuhar specijalist / Kuharica specijalistica.

Ishod edukacije će biti izrađeni standard kvalifikacije, dokument temeljem kojeg će se izraditi kurikulum koji će učenicima osigurati stjecanje kuharskog i gastronomskog znanja s naglaskom na organizacijske sposobnosti kao i komunikacijske i prezentacijske vještine

Edukaciju i mentoriranje tima provesti će gđa. Višnja Perin ispred Callidus – ustanova za obrazovanje odraslih, metodološkog partnera u projektu odgovornog za razvoj standarda zanimanja i kvalifikacije, izradu strukovnog kurikuluma, formalnih I neformalnih programa te za jačanje kompetencija nastavnog i stručnog osoblja.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *