TZ Općine Ston predstavila nove video spotove s kojim nastavlja svoju kampanju #We live it

703

Turistička zajednica općine Ston  predstavila je nove  video spotove s  kojim nastavlja svoju kampanju #We live it .You will love it! Visit Ston ☺ , kreirana  s ciljem stvaranja jedinstvene promocije bogate ponude Stona i poluotoka Pelješca, podsjećajući ljubitelje putovanja koliko je turistička ponuda Stona i okolice kvalitetna ,raznolika i atraktivna.

S ciljem promocije Stona kao idealne destinacije za  turizam u novo nastaloj situaciji , Turistička zajednica općine Ston izrađivati će i dalje video spotove  prezentirajući  bogatu turističku ponudu općine, čija raznolikost i ljepota netaknute prirode privlače sve veći broj turista koji žele pobjeći od urbanog  načina života te uživati u odmoru uz poštivanje fizičke distance. 

Za doživjeti šetnju među najdužim zidinama na svijetu, okusiti sol iz najstarije aktivne solane u Europi, kušati najukusnije kamenice na planeti, nazdraviti životu proslavljenim vinima, plivati u čistom tirkiznom moru i odlično se zabaviti ne trebate ići u više različitih destinacija.

 Doživite ih sve na poluotoku Pelješcu!
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *