U dubrovački Square stiže još jedan Makedonac

173

Nakon što je Antun Bačić preuzeo klupu MNK Square, iz jedinog dubrovačkog prvoligaša stiže obavijest o prvom pojačanju ove sezone.

Riječ je o 23-godišnjem Igoru Leovskom koji igra na poziciji napadača, a koristi se lijevom nogom. U dosadašnjoj karijeri igrao je za KMF Crna reka (2012./13.), KMF Zelezarec (2013.-2016.), a u Square je došao iz KMF Veles u kojem je nastupao protekle sezone.

Od zapaženijih nastupa vrijedi istaknuti da je tri puta bio prvak u dresu KMF Zelezarec, a za reprezentaciju je imao 40-ak nastupa. Posebno vrijedi izdvojiti da je na temelju svojih odličnih igara zaslužio pokal za najboljeg futsal igrača u Makedoniji 2016. godine.

“Mišljenja sam da je ovo za mene veliki izazov sukladno tome da mi je Square prvi klub u kojem igram van države. Drago mi je da sam odabran od strane Uprave Squarea, nadam se da neću razočarati sve navijače koji vole ovaj klub. Uvjeren sam da će uživati u mojim igrama i da ćemo zajedno ostvarivati nove uspjehe” riječi su Igora Leovskog, novog igrača ‘crveno-plavih’.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *