“U Pilama plutaju wc papir, vlažne maramice, raspadnuti golubovi i mačke! Grade, je li te sramota?”

676

”U prilogu Vam šaljem dva kratka video zapisa današnjeg curenja kanalizacije u Pilama. Radim u Pilama ture kajakom već 8 godina i ovo je problem koji se konstantno ponavlja sa svakom većom kišom. U redu je otkazati ture zbog kiše, jakog vjetra i sl. ali kada si primoran otkazati turu jer gosti ne žele zakoračiti u more ispunjeno polurazgrađenim wc papirom, vlažnim maramicama, napola raspadnutim golubovima i mačkama, onda to već izaziva određene frustracije, pogotovo ove godine kada je borba za svakog gosta i za svaku kunu.”, započinje ogorčeno svoj mail naš sugrađanin Teo Putica koji je zabilježio današnje curenje kanalizacije u Pilama.
– ”Pozvali smo i Vodovod da saniraju štetu, međutim oni nas uvjeravaju da se radi o oborinskim vodama, ali ne znam koje to oborinske vode donose navedene stvari sa sobom, a o “ugodnom” mirisu neću niti govoriti.
Na priloženoj fotografiji se jasno vidi “oborinska voda” lijevo, i naše plavo Jadransko more desno.

Sve ovo se događa u najstrožem centru grada, u biseru Jadrana. U Gradu koji je među prvima u povijesti imao kanalizacijski sutav, a ja se ne mogu ne zapitati ništa drugo nego “Grade, je li te sramota?”, nadodaje Putica.

 

Video koji nam je poslao Putica možete pogledati u prilogu.

 

 

 

 

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *