U POTRAZI STE ZA POSLOM? Donosimo izdvojenu ponudu poslova u našoj županiji

313

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika za prijavu njihovom mogućnosti brze prijave! Sretno!

Veterinarska ambulanta privatne prakse ANIMA VITA d.o.o. zapošljava veterinarskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Mokošica. Od kandidata se traži završena srednja stručna sprema te spremnost na savladavanje novih vještina i rad. Radno iskustvo nije važno. Prijavite se!

„ADRIATIC“ traži konobara u a la carte restoranu (m/ž). Mjesto rada je Orebić. Kandidat mora imati završenu srednju stručnu spremu i 2 godine radnog iskustva. Poslodavac će po potrebi novozaposlenom omogućiti smještaj. Prijavite se.

VIZIR d.o.o. zapošljava zamjenika zapovjednika vatrogasne postrojbe (m/ž) u Pločama. Poslodavac za ovu radnu poziciju zahtijeva višu stručnu spremu i 5 godina radnog iskustva. Detalje natječaja saznajte na linku.

Jet2.com Limited traži destination managera (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Jet2holidays je drugi najveći Tour Operator u Velikoj Britaniji, koji pruža ATOL licencirani paket aranžmana za odredišta na Mediteranu, Kanarskim otocima i europskim gradovima za slobodno vrijeme s planiranim letovima njihove nagrađivane zrakoplovne tvrtke Jet2.com, a sada traže novog člana tima. Prijave se zaprimaju putem linka.

CHEP traži izvršnog direktora terenske službe (m/ž) koji će posao obavljati iz udobnosti vlastitog doma. Od kandidata se očekuju dobre pregovaračke vještine, ograniziranost i dobre prezentacijske vještine te izvrsno poznavanje rada na računalu koje će Vam biti glavni alat u ovome poslu. Prijavite se putem linka.

Camaloon zapošljava business managera (m/ž) koji će raditi iz udobnosti vlastitog doma, bilo gdje u Hrvatskoj. Od kandidata se traži izvrsno poznavanje njemačkog, francuskog, talijanskog, nizozemskog ili švedskog jezika i tečnost u drugom jeziku, izvrsne komunikacijske vještine i vještine rješavanjea problema te proaktivnost.  Prijavite se!

CCOPORTER Sp. z.o.o. traži osobu za radno mjesto junior back office specialist (m/ž). Posao se obavlja iz udobnosti vlastitog doma, bilo gdje u Hrvatskoj. Radno mjesto zahtijeva pravodobno i točno odgovaranje na upite kupaca putem telefona, e-pošte ili chata. Prijave se zaprimaju putem linka.

Sunbrid Images traži iOS ili Android programera (m/ž) kojemu će ured biti vlastiti dom. Tvrtka je u potrazi za programerom iOS-a i/ili Andorid programerom koji će surađivati sa stručnim timom programera u radu na zanimljivim projektima u području očuvanja prirode. Prijave se zaprimaju putem linka.

AA Euro Croatia d.o.o. traži osobu za radno mjesto front end developer (m/f) koji će rad vršiti od kuće. Posao zahtijeva izuzetno dobre informatičke vještine, dobro poznavanje algoritama i sposobnost rješavanja problema vezanih za grafiku. Ljubav prema 3D modeliranju, računalnoj geometriji i razvoju računalnih grafičkih algoritama potrebna je za istinsko uživanje u radu. Prijavite se!

Pepco Croatia d.o.o. zapošljava talentirane studente završne godine magisterija ili diplomskog sutija na radna mjesta future leaders  program (m/ž) na području Europe. Posao zahtijeva ambicioznost, pouzdanost i izvrsno znanje engleskog jezika, a zauzvrat mladim osobama omogućuje stjecanje dragocjnog  iskustva. Prijave se zaprimaju putem linka.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *