U POTRAZI STE ZA ZAPOSLENJEM? Donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan

690

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Auro Domus d.o.o. zapošljava djelatnika u poslovnici (m/ž) i voditelja poslovnice (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 20.10. Potrebno je iskustvo rada s ljudima, želja za učenjem i napredovanjem na području rada s kripto valutama, dobre komunikacijske vještine. Aplicirajte.

Pepco zapošljava na pozicijama blagajnik/ prodavač (m/ž), voditelj smjene (m/ž), voditelj trgovine (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 3.10. Potrebno je radno iskustvo, najmanje završena srednja škola, želja za radom s ljudima. Aplicirajte.

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceutskog tehničara – pripravnika (m/ž) i farmaceuta (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 23.9. Potrebna je srednja stručna sprema. Prijavite se.

Osoje – commerce d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 28.9. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od tri godine. Provjerite više ovdje.

Pomorsko športska udruga Peliška jedra traže knjigovođu/ administratora (m/ž) u Orebiću. Prijave su otvorene do 4.10. Posao podrazumijeva samostalno vođenje poslovnih knjiga Udruge i administrativne poslove. Detalje provjerite ovdje.

Vita Bella d.o.o. zapošljava pizza majstora (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 30.9. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od tri godine. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Provjerite detalje ovdje.

Igračka Stiki Staki j.d.o.o. zapošljava komercijalista na terenu – komercijalnog predstavnika (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 30.9. Očekuje se da kandidat ima visoku ili višu stručnu spremu ekonomske, komercijalne, trgovačke, pedagoške smeri ili fakultete za tjelesni odgoj. Više na linku.

Prosum d.o.o. zapošljava strojara, bagerista (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 30.9. Poslodavac osigurava prehranu i smještaj te korektna primanja. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine i posjedovanje vozačkih dozvoli B i C kategorije. Detalje provjerite ovdje.

Auto Riva 1911 j.d.o.o. zapošljava vozača taxi vozila (m/ž). Lokacija rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 30.9. Potrebno je više osoba na poziciji. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Očekuje se minimalno srednja stručna sprema. Provjerite više putem linka.

Tehno Elektronik d.o.o. traži montera grijanja i klimatizacije (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 24.9. Posao obuhvaća montažu sustava grijanja i klimatizacije, montažu cjevovoda, samostalno čitanje radioničkih nacrta i montažnih projekata. Više na linku.

Sretno kandidatima! 

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *