U POTRAZI STE ZA ZAPOSLENJEM? DONOSIMO TJEDNU PONUDU POSLOVA U NAŠOJ ŽUPANIJI

1269

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Aminess Hotels & Campsites zapošljavaju u Orebiću na pozicijama: sobarica – čistačica (m/ž), točilac pića – barmen (m/ž), slastičar (m/ž), konobar (m/ž), recepcionar (m/ž), kuhar (m/ž), servir – pomoćni konobar (m/ž), animator (m/ž), mesar (m/ž). Rok prijave je 4.3. Aplicirajte.

Auro Domus d.o.o. traži djelatnika u mjenjačnici (m/ž) u Dubrovniku. Prijaviti se možete do 19.3. Uvjeti su osnovno poznavanje rada na računalu te engleskog jezika. Prijavite se putem linka.

Tower proizvodnja d.o.o. zapošljava elektrotehničara – informatičara (m/ž) u Metkoviću. Prijave su otvorene do 15.3. Uvjeti su srednja stručna sprema te radno iskustvo od tri godine. Radno se iskustvo očekuje na software-u za audio, video editing i design rasvjete Avolites Titan, Resolume Arena 6 i slično. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno vrijeme. Provjerite detalje prijave ovdje.

Magnum Supra d.o.o. traži administratora (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 28.2. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mgoućnost zapošljavanja na neodređeno. Više na linku.

Anker Grupa d.o.o. u potrazi je za novim pojačanjima na pozicijama: voditelj restorana (m/ž), voditelj recepcije (m/ž), specijalist ljudskih resursa (m/ž), referent rezervacija (m/ž), tehničar u održavanju (m/ž), nadzornik recepcije (m/ž), nadzornik soba (m/ž), recepcionar (m/ž). Mjesto rada je Lopud, a aplicirati možete najkasnije do 28.2. Provjerite ostale poslove ovog poslodavca te kako ostvariti prijavu putem linka.

Korkyra Nautika d.o.o. zapošljava pomoćnog radnika za rad u agenciji (m/ž). Lokacija rada je Korčula, a prijave su otvorene do 1.4. Obvezno je poznavanje engleskog jezika. Posao obuhvaća pranje i iznajmljivanje auta, skutera, bicikla i barki. Prioritet imaju osobe sa iskustvom. Poslodavac nudi mogućnost osiguravanja smještaja. Provjerite detalje ovdje.

Tifon Labirint zapošljava referenta za robno – materijalno knjigovodstvo – administratora (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a aplicirati možete do 23.2. Radni zadaci obuhvaćaju administrativne poslove vezane uz robno-materijalno knjigovodstvo, izrade i provjere otpremnica, računa, povratnica i slično. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema te minimalno trogodišnje radno iskustvo na sličnim poslovima. Prednost će imati kandidati sa iskustvom u ugostiteljskom sektoru. Više na linku.

Tim Antunović zapošljava sladoledara (m/ž), pomoćnog slastičara – sladoledara (m/ž), pomoćnog radnika u pansionu – sobara (m/ž) i čistača u proizvodnji slastica (m/ž). Mjesto rada je Viganj, a prijave su otvorene do 28.2. Potrebno je više osoba na pozicijama. Traži se srednja stručna sprema, iskustvo i visok stupanj odgovornosti. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite kako aplicirati.

Capitalis d.o.o. zapošljava na poziciji inženjer građevinarstva (m/ž) u Dubrovniku. Prijave se zaprimaju do 5.3. Potrebna je visoka stručna sprema, napredno poznavanje MS Office-a i AutoCAD-a te spremnost na terenski rad. Poslodavac osigurava smještaj. Saznajte više ovdje.

Stermasi d.o.o. zapošljava voditelja gradilišta (m/ž) u Saplunari. Rok za prijavu je 12.3. Očekuje se radno iskustvo od pet godina ili više. Potrebno je znanje rada na računalu. Poslodavac osigurava smještaj i hranu. Provjerite detalje ovdje.

https://www.posao.hr/oglasi/voditelj-gradilista-m-z/721581/

Sretno kandidatima! 

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *