U TIJEKU INTENZIVNA POTRAGA ZA MARIJANOM SEIFERT! Policija ponovno traži tijelo

1406

Marijani Seifert i dalje nema traga, a za pobjednicom regionalnog Big Brothera 2011. godine policija traga gotovo četiri mjeseca.

Kako javlja 24sata policija je odlučila intenzivirati potragu za nestalom ženom i ponovno pretražiti područje oko Mosta mladosti i nizvodno pošto je vodostaj Save ovih dana na niskoj razini.

Podsjetimo, Marijana je nestala 27. travnja iz stana gdje je živjela sa suprugom Karlom i djecom na zagrebačkoj Savici.

Muž je u više navrata rekao medijima da ne zna što bi ju nagnalo na ovakav potez.

“Nažalost, više ne mislim da je živa. Osjećam da je nema. Samo želimo konačno doznati pravu istinu i da se možemo od nje dostojno oprostiti”, rekla je nedavno za Slobodnu Dalmaciju Marijanina sestra Maja Kovačević.

No, uvjerena je da će prava istina kad tad izaći na vidjelo.

“Naša potraga za istinom traje svakodnevno, a što više otkrivamo više smo u šoku. Jednostavno puno je toga čudno oko te večeri kad je nestala. Njen suprug Karlo nekoliko je puta promijenio iskaz na policiji. Ne želim ovime kazati da joj je nešto napravio, ali neka samo kaže što se događalo u stanu, jer sam uvjerena da je došlo do svađe među njima. Meni je sve to jako čudno i dok ne saznam istinu s njime ne mogu imati kontakt, teško mi je jer znam da neću moći viđati nećaka, ali ostajem pri svome”, poručila je Maja Kovačević početkom mjeseca.

Dnevno.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *