UDRUGA DVA SKALINA Zahvaljujemo svim dobrim ljudima

393

Praznici su za nama pa je vrijeme da napravimo jedan rezime na proteklu godinu. 2018 godina bila je jako uspješna za našu Udrugu pa krenimo redom. Početkom godine krenulo se s intenzivnim radom na potpomognutoj komunikaciji pomoću “Tobby communicator”. Tri korisnika uspješno savladala početne vježbe vidne percepcije i rad na samom uređaju. Za našu Udrugu organizirano je nekoliko uspješnih akcija :
Malonogometni turnir u Mokošici
– “Dokažimo da zajedno možemo sve” mimohod djece i osoba s 
invaliditetom 
-Torta Party. 
– Ekonomska i trgovačka škola – priredba i humanitarna aukcija
Posjetama su nas uveselili: Festanjuli, Župske mažuretkinje, O.Š. Mokošica,Medicinska škola, Društvo ” Naša djeca” ,O.Š. Marin Getaldić -Centar,
Snimljena je emisija “Barijere” o našoj Udruzi

Zahvaljujući 324 uplate od fizičkih i pravnih osoba kroz donacije, dobrovoljne priloge i darove iznosu od 225 937.77kn uspješno smo odradili naše projekte i programe. 
Program Dnevnog boravka sufinanciran je i od Grada Dubrovnika u iznosu od 161 200 kn, DNŽ 83 000 kn i općine Župa Dubrovačka 3 000 kn preko javnih natječaja.

Šećer na kraju godine obilježilo je otvaranje “Naše nove kuće” centra za djecu s teškoćama u razvoju DNŽ. Koristimo ovu priliku da se još jednom zahvalimo Dubrovačko neretvanskoj županiji, Županu Nikoli Dobroslavić, bivšoj dožupanici Mariji Vučković, Domu Zdravlja Durovnik i ravnatelju Branku Bazdan, Zakladi ” Blaga djela”, OB Dubrovnik i ravnatelju Mariju Bekić, Arhitektonskom studiu Vetma, Obitelji Franović koji su omogućili izgradnju i opremanje centra.
Zahvaljujemo se i svim ljudima dobra srca koji već punih 16 godina pomažu da naš san postane stvarnost i da pravimo jedan skalin više.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *