Uloga ‘blockchaina’ i kriptovaluta u kreiranju novih poslovnih trendova

435

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji sa UBIK – Udruga za Blockchain i Kriptovalute organizira edukaciju i druženje za sve blockchain entuzijaste i korisnike, početnike ili profesionalce.

Događaj će se održati 28. 10. 2021. s početkom u 18 sati u Irish Pub The Gaffe 2 , (bivši Exit), Boškovićeva 2.

Kroz predavanje i panel raspravu pokušat ćemo približiti i analizirati trenutnu globalnu situaciju u blockchain tehnologiji, ali i budućnost svjetske ekonomije i način na koji će kriptovalute utjecati na naš život.

Panelisti su najveći hrvatski stručnjaci u ovom području:

Nikola Škorić, diplomirani računarac, nekad nuklearni inženjer, danas direktor Electrocoin Bitcoin mjenjačnica, hrvatske mjenjačnice kriptovaluta i kripto platnog procesora, koja omogućava kupnju i prodaju kripta na preko 130 lokacija (uključujući poslovnice Hrvatske pošte) i plaćanje kriptom u preko 500 trgovina (uključujući Tifon i bazaar.hr).

Vedran Mijatović, nekad voditelj prodaje u automobilskoj industriji i operativac u velikom turoperatoru, a od 2017. godine isključivo se bavi kriptovalutama. Urednik je portala Moj Kripto i istoimenog hrvatskog online kripto communitya Moj Kripto – Kriptovalute – vodeće takve grupe na našim prostorima.

Stipe Plejić, makroekonomist, predsjednik Stone Block – Udruga za Blockchain i suosnivač prvog hrvatskog NFT marketplacea na Ethereum blockchainu.

Raspravu će moderirati Ivan Ivušić, osnivač digitalne agencije Mint Media i suosnivač start upa Review Booster Pro, sustava za recenziranje i provođenje anketa pomoću NFC tehnologije.

Nakon panel rasprave, pridružite nam se u neobaveznom druženju!

Broj sudionika je ograničen, a prijave su moguće putem poveznice:

https://forms.gle/YJaSYoCCL2Uj7Dui8

Događaj će se održati uz strogo poštivanje epidemioloških mjera, a za sudjelovanje je obavezno predočenje važeće COVID putovnice, koju mogu zatražiti cijepljeni protiv COVID-19, osobe koje imaju negativan nalaz PCR testa ili brzog antigenskog testa te osobe koje su preboljele COVID-19.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *