USKORO NA Dubrovnik INsideru: Reviderm Winter Beauty Box paket oduševiti će svaku ženu! 

528

Već trideset godina osnovna briga Reviderma je kako koži, našem najvećem organu, dati njegu koju zaslužuje. Od početka svog rada, ova renomirana njemačka tvrtka željela je istaknuti se na tržištu svojom profesionalnošću i posebnim cjelovitim pristupom koji klijentima garantira rezultate.

svojem portfoliju osim svjetski poznate dermokozmetičke linije proizvoda s visokim udjelom aktivnih sastojaka ima i nekoliko uređaja koji su osvojili kako njemačko tako i svjetsko tržište dobro poznatom njemačkom kvalitetom.

Reviderm dermokozmetika u svojem portfoliju ima rješenje za svaku problematiku kože, ali i za svaku pojedinu životnu dob. Cjelokupna Reviderm linija proizvoda dijeli na tri osnovne kategorije – Skinessentials, Skindication i Skintelligence, koje obuhvaćaju sve što je koži potrebno, od čistača, primera, peelinga, zaštite, njege oko očiju, završne kreme te posebno koncentriranih ampula i seruma.
Paleta proizvoda dovoljno je široka da može zadovoljiti i najzahtjevniju kožu, a Reviderm proizvode možete naći u renomiranim beauty klinikama i centrima, a izdvajamo Polikliniku Bagatin kao i naš dubrovački High Care Centrar KARLIK.

Reviderm je također jedan od naših partnera u ovogodišnjim darivanjima čitatelja, a Reviderm Winter Beauty Box paket oduševiti će svaku ženu! 

U predivnoj rose gold kutiji nalazi se poseban serum iz premium linije- radical defence serum koji će štititi lice od oksidativnog stresa.

Osim limitiranog seruma u paketu se nalazi OPC cream forte, eye & lip improve i neuro sensitive de-stress body & hand cream.

Pratite nas jer krećemo uskoro…

 
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *