VEČER DRUŠTVENIH IGARA – PROMETNA RADIONICA ZA NAJMLAĐE

585
Čovječe ne ljuti se, šah, Pictionary, Milijunaš, briškula i treseta, Monopoly….lego kockice….je li se sjećate ovoga dragi prijatelji i topline prostora, zdravih osmijeha i ljutnje, u kojem se ovo odvijalo?
Nažalost, danas smo svi udaljeni jedni od drugih, ovisni i modernom dobu, tehnologiji, društvenim mrežama…nestalo je pravog prijateljstva, duha topline pogotovo u ovo pred zimsko doba, iskrenih osmijeha i druženja!!

Udruga Sigurnost u prometu organizira u subotu, 10. studenoga od 17 do 19 sati večer društvenih igara. Ovo je početak društvenih večeri koje će se održavati dvije subote do kraja mjeseca studenoga u istom terminu u prostorijama Samostana Sv. Klare u staroj gradskoj jezgri (Poljana Paska Miličevića).

Ono što je posebno za razliku od prijašnjih godina što ove godine pozivamo najviše malu dječicu od 5 do 8 godina jer će se na početku održati kratka radionica – predavanje o sigurnom sudjelovanju u prometu uz prethodno prikazan crtić “Crvenkapica u prometu”. 
Na raspolaganju će vam biti razne društvene igre: Pictionary, Scrabble, Milijunaš, Čovječe ne ljuti se, Monopoly, briškula i treseta, legići za najmlađe i projekcija crtića na velikom platnu itd.
Svi ste dobro došli, najmlađi, djeca, roditelji, bakice i djedovi, prijatelji, poznanici, građani. Uživajmo uz glazbu, u toplini i igrama na kojima smo se odgojili i odrasli te toplom čaju!! Također ste pozvani da ponesete i svoje igre ako želite te svima želimo toplu dobrodošlicu.
 
Udruga Sigurnost u prometuOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *