VEČERAS U DUBROVNIKU Obilježava se najgulozniji praznik- Međunarodni dan čokolade!

143

Večeras, Kinematografi Dubrovnik i Poeticacao obilježavaju najgulozniji praznik – MEĐUNARODNI DAN ČOKOLADE – i to gastro-filmskom proslavom uz zalazak sunca, pod zvijezdama i borovima Slavice, nadaleko najljepšeg ljetnog kina.

Program započinje ljetnim izdanjem MALE ŠKOLE ČOKOLADE sinjorine Poetikakao i gospara Rogača, radionice za djecu, za koju broj polaznika nije ograničen prostorom ali jest tehničkim uvjetima, stoga cijenjene prijave primamo porukom, na telefon 020417107 ili poeticacao@gmail.com.

Nismo slučajno u kinu, pa čim padne mrak sve ljubitelje čokolade i filma pozivamo na hrvatsku premijeru dokumentarca SEMISWEET: LIFE IN CHOCOLATE, redatelja Michaela Allcocka, koji paralelno kroz četiri bitno različite priče pokušava sintetizirati ono što danas čini taj čarobni, gorko-slatki svijet čokolade.

Pozvali smo i zanimljive goste, na ovaj ili onaj način povezane sa čokoladom, te nakon filma očekujemo u interakciji s publikom zanimljivu ČOKOLADNU ĆAKULU.

A da bi uživala sva osjetila, kao TRATAMENAT iz amazonske džungle kakao stiže u džunglu kina Slavice u obliku čokolade ekološkog i 50% lokalnog porijekla te čokoladnih gulozarija lokalnih virtuoza, u neodoljivoj kombinaciji sa biodinamičkim vinom.

ULAZ NA SVA DOGAĐANJA JE SLOBODAN – DOBRODOŠLI!

*PROGRAM*

*19h* ljetna MALA ŠKOLA ČOKOLADE sinjorine Poeticacao i gospara rogača – radionica za djecu
*21h* SEMISWEET-LIFE IN CHOCOLATE – dokumentarni film (58′)
*22h* ČOKOLADNA ĆAKULA – o filmu i inim pitanjima s publikom i gostima
***** TRATAMENAT – vino & čokoladne gulozarije lokalnih virtuoza

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *