VEČERAS U SPONZI: Predstavljanje monografije “Nagrada Orlando – 40 godina”

460

Obljetnička monografija Nagrada Orlando – 40 godina predstavit će se večeras, 24. kolovoza s početkom u 20:30 sati u atriju palače Sponza.
 
Ovom monografijom Hrvatska radiotelevizija obilježava punih 40 godina neprekinutoga postojanja nagrade Orlando na jednom od najstarijih i najistaknutijih europskih kulturnih festivala, nagrade koja je postala institucija kojom se slave najbolja umjetnička postignuća u dramskom i glazbenom programu Dubrovačkih ljetnih igara. Dok se iščekuju novi laureati koji će biti proglašeni 25. kolovoza ispred crkve sv. Vlaha uoči početka završnog gala koncerta, festivalska publika imat će priliku ovu večer u Sponzi uroniti u bogatu zajedničku povijest Igara i ove nagrade, a taj užitak nastaviti i dalje čitajući stranice ove vrijedne monografije.
 
Monografija je objavljena u nakladi Hrvatske radiotelevizije pod uredništvom Zorana Mihajlovića dok su suradnici i autori tekstova izdanja Hrvoje Ivanković, Željka Turčinović, Sanda Vojković i Davor Mojaš koji će i predstaviti monografiju u Sponzi.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *