IZREŠETAN ČOVJEK KOJEG SE POVEZIVALO S UBOJSTVOM PUKANIĆA! Likvidirao ga motociklist u Španjolskoj

03 Lipanj 2020
Autor :  

U španjolskoj Marbelli jučer je ubijen 41-godišnji muškarac iz crnogorskog Bara, a koji je imao bosanskohercegovačke osobne dokumente.

Likvidirao ga motociklist

Kako prenose crnogorski i španjolski mediji radi se o Milošu Perunčiću koji je ubijen dok je šetao ulicom. Njemu je na motoru prišao napadač te ga ubio s nekoliko hitaca iz pištolja s prigušivačem.

Perunčić je, navodno, bio blizak kriminalnom klanu i odavno ne živi u Crnoj Gori, no svojedobno ga se povezivalo i sa ubojstvom Ive Pukanića, iako je u to vrijeme robijao zbog velike pljačke beogradske  “Delta banke”.

Veza s Pukanićevim ubojstvom

“Peruničić je zbog pljačke banke, u kojoj je prema presudi sudjelovao sa Željkom Milovanovićem, koji je kasnije pravomoćno osuđen na 40 godina zatvora kao izvršitelj ubojstva Ive Pukanića, bio osuđen na šest godina. Prema tvrdnjama, koje su se mogle čuti na suđenju, Peruničić je upravo u zatvoru u Sremskoj Mitrovici, upoznao Bojana Gudurića i Roberta Matanića, kojima se sudilo za ubojstvo vlasnika hrvatskog “Nacionala”, piše Kurir i podsjeća da se kao organizatoru kriminalne grupe koja je stajala iza ubojstva Pukanića sudilo Sretenu Jociću, poznatijem kao Joca Amsterdam, ali je on oslobođen tih optužbi.

Tko stoji iza likvidacije čovjeka koji je cijeli život bio u kriminalu do grla, pokazat će teška i vjerojatno vrlo opsežna istraga.

 
 
Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…