Branitelj dobio otkaz, a na poslu zadržan Trebinjac, pripadnik agresorske vojske?

12 Listopad 2020
Autor :  

Pekara Orlando prehranjivala je Dubrovnik za vrijeme ratnih zbivanja. Zbog njihovih vrijednih djelatnika Dubrovčani nikada nisu ostali bez kruha. Jedan od njihovih djelatnika je i naš sugovornik, koji je nakon rada u pekari obukao uniformu hrvatskog branitelja i bio pripadnik 163. brigade HV. Danas živi u Mokošici i otac je dvoje djece, od kojih je jedno s posebnim potrebama.

- Zaposlio sam se u pekari Babić, a onda prešao u Lasića u Soline. Tražili su me nazad u Babić i to je moja greška, pristao sam. Naime, dobio sam otkaz kao tehnološki višak., priča nam Dubrovčanin, čiji su podaci poznati redakciji.

Ono što ovog čovjeka najviše boli jest činjenica kako je na poslu zadržan Trebinjac, koji je, kako tvrdi bio pripadnik neprijateljske vojske.

- Zaposlili su i njega i sina, ali sin je poput mene dobio otkaz kao tehnološki višak. O ratu ništa nije skrivao, pričao je kako su bili tu 01. listopada na Ivanici.

Povodom ovih izjava, potražili smo odgovor još prije deset dana od splitske pekare, ali nikakav odgovor nismo dobili.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…