ČAK 23 POLICIJSKA SLUŽBENIKA NA GRUDI BILA U SAMOIZOLACIJI!

21 Srpanj 2020
Autor :  
Foto: ilustracija / policijska-akademija.gov.hr

Dobili smo informaciju kako se preko dvadeset policijskih službenika Postaje granične policije Gruda nalazi u samoizolaciji, zbog eventualne zaraze infekcijom COVID-19. Slijedom te informacije, poslali smo upit PU Dubrovačko-neretvanskoj i dobili odgovor koji prenosimo u cijelosti:

U odnosu na dostavljeni upit obavještavamo Vas da je 23-ici policijskih službenika iz Postaje granične policije Gruda u posljednjem valu epidemije virusom COVID-19 bila određena mjera samoizolacije od kojih je šestorici ta mjera istekla te ih se trenutno u samoizolaciji nalazi 17, a svima njima  mjera ističe do kraja ovoga tjedna.

Većina navedenih policijskih službenika u samoizolaciji se nalazi zbog kontakta s jednom zaraženom osobom i ovom prilikom želimo naglasiti da žarište virusa COVID-19 nije bilo u niti jednoj od policijskih postaja ove Policijske uprave.  

Isto tako želimo naglasiti da navedena situacija nije utjecala na rad Postaje granične policije Gruda, gdje se policijski poslovi, reorganizacijom policijskih službenika, i dalje odvijaju nesmetano.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…