Cjelogodišnja manifestacija "Forum mladih" započela radionicom "O čemu sve pišemo"

29 Listopad 2020
Autor :  

Cjelogodišnja manifestacija "Forum mladih" za školsku godinu 2020/21. započela je radionicom "O čemu sve pišemo", koja se održala putem aplikacije zoom 28. listopada.

Poštujući epidemiološke mjere, sudionici ove forumske radionice svoje su radove izlagali online, dok je domaćin voditeljima i moderatorima Foruma mladih bio Centar za mlade Dubrovnik, koji je pružio i tehničku podršku održavanju radionice. Cijeli tijek radionice mogao se pratiti uživo putem Facebooka na stranici Foruma mladih Grada Dubrovnika.

U radionici su učenici dubrovačkih osnovnih i srednjih škola te učeničkih domova izveli dvadeset radova u raznim vidovima literarnog izraza, od poezije posvećene prvim ljubavima, majkama i Gradu, eseja posvećenih kućnim ljubimcima do znastvenofantastičnih i kriminalističkih priča te putopisa. 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…